Indiából borzalmas híreket lehet hallani arról, hogy buszon, utcán, saját otthonukban erőszakolnak meg fiatal nőket, gyereklányokat. Azt gondolnánk, az életével játszik az a nő, aki négy férfi mellé beszáll egy autóba. 
Ebben az esetben némileg más volt a helyzet, hiszen a 23 éves indiai nő prostituált volt, ám ezúttal nem dolgozott: állítólag tartoztak neki a férfiak, azért ült be a Maruti (Suzuki) Swiftbe, hogy visszakapja a pénzét. 
Ahelyett azonban, hogy rendezték volna az ügyet, vitatkozni kezdtek, és elfajultak a dolgok. Elkezdték leteperni, és amikor ellenállt, az egyik férfi pisztolyt rántott. Ezt követően egymás után megerőszakolták a magatehetetlen nőt, míg a kocsi körbe-körbe robogott a városban. 
Hatalmas szerencséje az egyébként férjezett nőnek, hogy támadói dolguk végeztével életben hagyták: miután elvették ötezer rúpiáját (19 000 Ft), a város egy elhagyatott részén kidobták a kocsiból. 
Mobiltelefonjáról ekkor felhívta a rendőrséget, akik kocsit küldtek ellene, majd orvosi vizsgálatot követően felvették vallomását, fantomrajzot készítettek az elkövetőkről. és megindították a nyomozást. A legutóbbi hírek szerint a lehetséges útvonalakon található ipari kamerák felvételeit vizsgálja a rendőrség, hátha használható nyomra bukkannak. 
A nőnek egyébként az autóból kétszer is sikerült felhívnia a rendőrséget, ám beszélni nem tudott.
Fényes nappal, az autópályán erőszakoltak meg egy nőt Amerikában – legalábbis azt mondta… Az igazság a képre kattintva olvasható!

Négyen erőszakolták meg a Swiftben a prostit 1