Annyira értelmetlen, hogy kéne, írtuk nem egészen másfél évvel ezelőtt, amikor a vezess.hu kipróbálta a Nissan 200 lóerős városi szabadidőjárművét, a Juke Nismót. Ha arra nincs racionális magyarázat, mit mondjunk a Note Nismóra, amit egy józan, családi egyterűből alakítottak ki – maga a megtestesült ellentmondás!
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 1
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 2

Izmokat növeszt a Nissan kisautója

Izmokat növeszt a Nissan kisautója

Izmokat növeszt a Nissan kisautója 7
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 8
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 9
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 10
Fotó megosztása:
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 11
Ettől persze még örülünk neki, illetve nekik, hiszen a Note Nismo és Nismo S kivitelben kerül piacra. Hogy a kettő között mi lesz a számszerűsíthető különbség, műszaki adatok híján nem tudjuk megmondani, mint ahogy azt sem, hogy a Juke Nismo 200 lóerős, 1,6 literes turbómotorja kerül-e a modell orrába – az ötfokozatú kézi váltó arra enged következtetni, hogy nem, és be kell érnünk valami szelídebbel. Ne legyen igazunk. 
Akárhogy alakul a motorteljesítmény, látványban erős lesz a Note Nismo: egyedi hűtőmaszk, módosított lökhárítók, küszöbtoldatok, tetőspoiler, piros tükörházak teszik markánssá a megjelenését. 
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 12
Ami nem látszik: újak az abroncsok, más a futómű, változik az aerodinamika, csökken a hasmagasság – várhatóan csak a Nismo S kivitelben. Utóbbi egyébként különleges sportüléseket kap; a Recaro versenyszékek (lent balra) mindkét modellhez megrendelhetők lesznek. 
További részletek a következő hetekben várhatók.
Izmokat növeszt a Nissan kisautója 13