A 18 éves Brooke Slocum és barátja, a 25 éves Charles Oppenneer még július 12-én tűnt el a Michigan állambeli (USA) Grand Rapids-ben. Családjaik napokon át kutattak utánuk, eredménytelenül, majd július 16-án, szerdán egy elhagyott autóban megtalálták a fiatalember holttestét. 

Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban 1
Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban 2

Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban

Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban

Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban 6
Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban 7
A lány apja napokon keresztül kutatott lánya után.
Fotó megosztása:
A lány apja napokon keresztül kutatott lánya után.

A lány apja napokon keresztül kutatott lánya után.

Az apa napokon keresztül kutatott lánya után.


A rendőrség eddigre már azonosította a vélhető tettest, a 31 éves Brady Oestrike-ot (nyitóképünkön jobbra). Éppen otthonát készültek megrohamozni, amikor a gyanúsított autóval elhagyta a házat. Elkezdték üldözni, a menekülő férfi kisvártatva egy árokba hajtott, ám mire a rendőrök az autóhoz értek, öngyilkos lett. 
A kocsi csomagtartójában megtalálták a nyolchónapos terhes Brooke Slocum holttestét. 
A rendőrség egyelőre nem tudja, hogyan és miért rabolták el a fiatalokat, akik gyermekük érkezése előtt éppen most készültek új lakásba költözni. 
Annyit lehet tudni, hogy Oestrike és áldozatai között internetes kapcsolat volt, vélhetően egy apróhirdetésen keresztül ismerték meg egymást, de a pontos részletek még nem ismertek. A gyanúsított korábban egy bárban azzal hencegett a csaposnak, hogy egy elrabolt nőt tart otthon megkötözve; később azonban kiderült, hogy ez csupán szerepjáték volt.
Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban 10
Két fiatal heccelte egymást az országúton, egy várandós kismama életét vesztette a balesetben. A tragikus történet a képre kattintva olvasható.

Terhes nő holtteste volt a csomagtartóban 11