Vélhetően megrendült a bizalma Nipun Mglaninak a hotelek személyzetében miután autójával egy betonfalnak hajtottak. Az eset Indiában egy Le Meridien hotel előtt történt július 3-án.

Az építési vállalkozó egy barátjától kapta kölcsön a Lambroghini Gallardo Spydert, amelyet korábban már többször bízott a szálloda alkalmazottaira, hogy leparkolják azt. Ezúttal azonban az egyikük, nevzetese Arun Kumar nemes egyszerűséggel betonfalnak hajtott a több mint 500 lóerős olasz sportkocsival.

Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 1
A biztonsági kamerák rögzítették az esetet és számos vendég is végignézte, ahogy a fiú beül a kocsiba, majd nagy gázzal a betonfalnak megy, miközben majdnem elütött egy másik alkalmazottat és nekiütközött egy másik járműnek is.

A Lamborghini Gallardo Spyder 2006-ban mutatkozott be 520 lóerős V10-es motorral, 2008-ban megújult, ekkortól a motorja már 560 lóerős. Ezzel 4,0 másodperc alatt gyorsulhat álló helyzetből 100 km/órára, végsebessége pedig 324 km/óra. Az ára nagyjából 75 millió forint.

Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 2
Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 3

Betonfalnak csapta a Lamborghinit a parkolófiú

Betonfalnak csapta a Lamborghinit a parkolófiú

Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 8
Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 9
Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 10
Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 11
Fotó megosztása:
Betonfalnak csapta  a Lamborghinit a parkolófiú 12 A beszámolók szerint az ötcsillagos szálloda először felajánlotta, hogy állja az autó javíttatásának költségeit, később azonban a hotel menedzsmentje minden felelősséget elhárított. Így vélhetően hosszantartó komoly fejfájás elé néz az alkalmazott, aki a balesetben megsérült és kórházba szállították.