Július 5-én, szombaton éjjel, London egy délnyugati külvárosában gázoláshoz riasztották a mentőket és rendőröket. Az áldozat a 37 hetes terhes Jessica Fenner volt, az autót pedig Daniel Dutfield vezette, Jessica barátja, élettársa és a születendő gyermek apja. 

A 22 éves Jessica és 24 éves barátja, akivel már hatodik éve voltak együtt, csak a közelmúltban költöztek össze; a baleset új otthonuk közelében, egy körforgalomban (ld. nyitóképünkön) történt. 
A fiú pontosan egy évvel korábban, 2013. július 5-én szerezte meg jogosítványát. 
A szombaton este 20.10 körül történt baleset után a kismamát kritikus állapotban szállították a legközelebbi kórházba, ahol másnap, július 6-án vasárnap életét vesztette. A gázolót, aki a helyszínen maradt, letartóztatták; első meghallgatása július 21-én lesz. 
A lány Facebook-bejegyzései szerint úgy érezte, végre egyenesbe jött az élete: nagyon várta kislányát, akinek még nevet kerestek.
Egy bevásárló-központ parkolójában, egy munkagép gázolt el egy kismamát az USA-ban. Az asszony meghalt, ám magzatát sikerült megmenteni. Részletek a képre kattintva.

Gyermeke apja ütötte el a terhes kismamát 1