Igazából rendkívül szórakoztató látvány, ahogy a két, kapucnis férfi megpróbál elbánni a parkoló automatával az alábbi biztonsági videófelvételen. 

Az oszlopot kidöntik ugyan, de nem sikerül leválasztaniuk talapzatáról, ezért bölcs döntéssel neki hajtanak. Erőfeszítésüket siker koronázza, amennyiben azt nem számítjuk, hogy a pici Peugeot első lökhárítója ahogy van, leszakad a manővertől. 
Ezután már csak be kellene emelni a kocsiba a súlyos, hosszú automatát, de mivel a csomagtartó szemmel láthatóan tele van (sőt, mintha a hátsó szélvédő helyén lógna ki belőle ez-az), az utasülésre próbálják beszuszakolni. 
Végül diadalmaskodik az emberi elme, negatív hőseink útnak indulnak – egyikük a szintén Peugeot gyártmányú menekülő autóval, a másik a leharcolt 106-ossal, hátrahagyva a leszakadt első lökhárítót (nyitóképünkön bekarikázva), rajta a rendszámmal. 
Elképzelhető persze, hogy lopott autóval mentek rabolni (ez volna az első profi lépése a csapatnak), csakhogy a biztonsági kamera felvételét a jelek szerint egyenes adásban nézhette a biztonsági szolgálat, mert a rendőrség perceken belül a pénzzel menekülő kocsi nyomába eredt. 
Ekkor még egy autós üldözéssel súlyosbította bűnlajstromát, majd a 90 km/órás, városi száguldozás végén, alig másfél kilométerrel odébb egy falnak ütközött, és befejezte aznap esti programját a kétbalkezes rabló. 
Az idén februárban elkövetett rablás nyakon csípett elkövetőjét, a 25 éves Wesley Bristow-t a héten ítélte el a bíróság. Figyelembe véve, hogy a bűntény pillanatában éppen felfüggesztett börtönbüntetését töltötte, amelyet kábítószer-kereskedelem miatt róttak ki rá, két évre rács mögé küldték. Társát egyébként azóta sem fogták el. 
És hogy mennyi volt a zsákmány? Mindössze ezer angol font, azaz 390 ezer forint volt az automatában. Ennél még az okozott kár is nagyobb volt: a parkolóoszlop helyre állítása ötször ennyibe került.