Érzékenyebb lelkű olvasóinkat figyelmeztetjük: az alábbi videó akkor is felkavaró, ha tudjuk, a 25 éves Jarek Sawickio néhány karcolással megúszta a június 9-én történt balesetet. Kész csoda az eset!

Jarek a dél-lengyelországi Mysłowicében szeretett volna rátölteni egy kortyot egy derűs hétfői délelőtt, ám az italbolt tulajdonosa (nyilván, mert a vendég már kapatos volt) nem adott neki. Jarek nem vette a szívére, nem csinált botrányt, egyszerűen lefeküdt az üzlet előtt, a parkolóban a földre, és elszundított. 
Hogy mióta durmolt, nem tudni, mindenesetre egy arra járó Opel Vectra kinézte magának az általa elfoglalt parkolóhelyet, és mivel nem számított a földön fekvő akadályra (lám, mégis jó dolog a tolatókamera), lassan, de biztosan betolatott, egyenesen neki Jarek fejének, majd egy kicsit még tovább. 
Ijesztő látvány, ahogy a földön fekvő férfi lába megrándul, majd nem mozdul többet – de ismét leírjuk, semmi baja nem lett a férfinak, akit alighanem a részegek istene óvott meg. 
Igazából arra volnánk nagyon kíváncsiak, hogy a biztonsági kamera felvételén látható, arra sétáló férfi miért nem akadályozta meg a balesetet? Képes volt kockára tenni egy ember életét egy poén kedvéért? (No meg hogy miért kellett függőlegesen elkészíteni az itt látható videót?)