Az 52 éves Bob Renning hazafelé autózott a Minnesota állambeli I-35 ös autópályán, amikor észrevette, hogy egy szomszéd sávban haladó autó motorteréből füst szivárog ki. Leintette a sofőrt, aki lehúzódott a leállósávba – és abban a pillanatban lángra lobbant az egész autó. 

Az égő kocsi vezetője, Michael Johannes megpróbált kiszabadulni, ám a központi zár beragadt, ő pedig képtelen volt kirúgni az ablakot. 
Renning ekkor megragadta az utasoldali ajtókeretet, és elkezdte húzni. Az ajtózár nem engedett, a keret viszont igen: a légierő nyugalmazott őrmestere derékszögig hajtotta le a vastag acélidomot, így ki tudta húzni a kocsiból a füsttől fuldokló Johannest. 
Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót 1
Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót 2

Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót

Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót

Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót 6
Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót 7
Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót 8
Fotó megosztása:
Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót 9
A helyszínre érkező tűzoltóság már nem tudta megmenteni az autót, amely teljesen kiégett, viszont sofőrje enyhe füstmérgezéssel és a törött üvegek okozta vágásokkal megúszta a félelmetes élményt. 
Renninget szuperhősként ünneplik, ő viszont elhárítja magától a figyelmet: “Nem vagyok más, mint egy túlsúlyos ex-katona” – mondta. 
A helyszínen dolgozó tűzoltók és a rendőrök szerint viszont emberfeletti, amit tett: “Feszítővassal sem tudnám így meghajlítani az ajtót, ahogy ő” – kommentálta az esetet egyikük.
Puszta kézzel tépte fel a lángoló autót 10