Nálunk közösségi játszóterek vannak, Texasban, ahol így nyáridőn elviselhetetlen lehet a hőség, közösségi medencék, amit szabadon használhatnak a környéken élő gyerekek. 

Ez történt egy héttel ezelőtt is, csakhogy Kisha Young gyermekei elfelejtettek magukkal törölközőt vinni. Amikor a 38 éves anyuka és egy másik anya estefelé kocsival megérkezett, hogy hazavigyék porontyaikat, hat csuromvizes lurkó állt előttük. “Így be nem ültök a kocsiba” – mondta nekik Kisha Young, és felparancsolta őket a csomagtartóra, illetve a motorháztetőre, majd elindult hazafelé. 
Alig 800 métert kellett mennie, de mivel útközben három éles kanyart is be kellett vennie, no meg ivott is egy keveset, mielőtt a gyerekekért indult, egyszer csak elveszített négyet a hatból. 
Autója tetején szállította gyermekeit a részeg nő 1
A képen látható a medence, ahonnan elindultak. A piros jelzésnél estek le a gyerekek a kocsiról
A sofőr nagyjából száz méterrel később vette észre a hiányt. Ekkor visszafordult, de szemtanúk állítása szerint pánikba esett, így segítségnyújtás nélkül nézte, ahogy a helyszínre érkező mentők elszállítják a négy gyermeket, akik közül egy 12 éves lány (utasa gyermeke) súlyos fejsérüléseket szenvedett. 
A rendőrség megállapította, hogy Kisha Young ittasan vezette autóját. Letartóztatták, óvadékát 110 000 dollárban (24 millió Ft) állapították meg, ellene egyelőre egy rendbeli, ittasan elkövetett veszélyeztetés miatt emeltek vádat. A súlyosan sérült kislány édesanyját egyelőre nem tartóztatták le.
Nyitóképünkön Kisha Young, illetve az ő Chevrolet Malibujához hasonló gépkocsi látható