Autópálya mellett fekvő, forgalmas szupermarketről volt szó, furcsa, hogy senkinek nem tűnt fel az autó.

Autópálya mellett fekvő, forgalmas szupermarketről volt szó, furcsa, hogy senkinek nem tűnt fel az autó.


A Maryland állambeli Elkton régen a hirtelen felindulásból házasodni vágyó párok Mekkája volt: a második világháború kitöréséig egy perc várakozás nélkül bárkit azonnal összeadtak ebben a tizenötezer lakosú kisvárosban. A helyi törvények manapság már nem teszik lehetővé a gyors esküvőket, így nem valószínű, hogy ilyen szándékkal érkezett a városba az a nő, amelynek elbomlott maradványaira egy helyi szupermarket parkolójában (képeinken) bukkantak rá. 

A bolt egyik gondnoka a parkolót ellenőrizve kellemetlen szagot érzett az egyik autó közelében. Szólt az üzletvezetőnek, aki értesítette a rendőrséget. A hatóság emberei kinyitották a kocsit, és egy felismerhetetlen női holttestet találtak a hátsó ülésen. A holttest fekvő helyzetben volt, a kocsi pedig a parkoló félreeső részén állt, így lehet, hogy senki nem vette észre a hullát. 
A biztonsági kamerák felvételeit visszanézve sikerült megállapítani, hogy a kérdéses gépkocsi még május 29-én gördült be a parkolóba. Az is látható volt, hogy a volán mögül kiszállt egy nő, kinyitotta a hátsó ajtót, majd beült hátulra. A rendőrség szerint a nő természetes halált halt. 
Tilosban parkolt, többször meg is bírságolták, sőt, egyszer el is vontatták egy philadelphiai egyetemista kocsiját. Senkinek sem tűnt fel a fiatal nő holtteste az utasülés előtt. A teljes sztorihoz kattints a képre.

Oszlásnak indult tetemet találtak a parkolóban 1