Hétfőn hajnali kettőkor felébredni nem valami pihentető dolog. Ha pedig arra ébredünk, hogy életünk párja rugdos minket, és üres üvegeket vagdos hozzánk, az akár az egész napunkat elronthatja. 

A Montana állambeli 24 éves Sara Ann Bade azért tört ki dührohamban, mert állítólag barátja “csúnya dolgokat mondott róla álmában”. Hogy ezek mik voltak, nem derült ki, mert amikor a fúria kirohant a szobából, és egy vadászpuskával tért vissza, barátja menekülőre fogta a dolgot. 
A férfi beugrott terepjárójába, hogy elmeneküljön, ám barátnője utána rohant. A puska tusával betörte a jármű ablakát, majd kilőtte a bal első kereket. A férfi csak ekkor hívta a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve már egy bokorban rejtőzködve találták a fiatalasszonyt. 
A nő verziója szerint a férfi nem volt hajlandó elhagyni az otthonát, és fejbe vágta őt; a sörétes puska pedig úgy került hozzá, hogy hirtelen nem tudott mást felkapni, amikor védekezni szeretett volna. Az ablakot pedig azért törte be, mondta el az intézkedő rendőröknek, mert ki szerette volna venni az autóban lévő személyes tárgyait. 
A férfi karján és bal bordáin zúzódások voltak, ám nem kért orvosi ellátást. 
Ezek után a rendőrök letartóztatták és magukkal vitték Sara Annt. Az óvadékot ötezer dollárban állapították meg, ám barátja aligha tette le érte az egymillió forintnyi összeget.
Nyitóképünk illusztráció
Frontálisan ütközött felesége autójával a férj, mindketten szörnyet haltak. A családi tragédia részletei a képre kattintva.

Ezért ne beszélj soha álmodban! 1