Utolsó pillanatig maradna? A FŐTAXI új applikációjával épp akkor búcsúzhat, amikor a jármű megérkezik. A telefonja szól majd.  A rendeléshez pedig megszólalnia sem kell.

Taxit gombnyomásra (x) 1

 

A FŐTAXI Magyarország legpatinásabb taxitársasága, innovatív megoldással szeretné megkönnyíteni az utasok életét. A FŐTAXI új – okostelefonokra kidolgozott – megoldásának köszönhetően telefonhívás nélkül is rendelhető taxi.

 

Az App Store-ból és Google Playről is letölthető FŐTAXI taxirendelő applikáció különösen hasznos a helyismerettel nem rendelkezők és külföldiek számára. Ezen túlmenően a gombnyomásos megoldás kiemelkedően előnyös nagyothallók és némák számára, de jól jön hangos szórakozóhelyen is.

 

A program eljuttatja a taxirendelő aktuális pozícióját a legközelebbi autóhoz, ami azonnal elindul utasáért. A felhasználó megkapja a taxi típusát, rendszámát, de arról is informálja a program, hogy merről érkezik a jármű, amelynek mozgása folyamatosan nyomon követhető.

 

Az applikáció a valós forgalmi adatoknak és távolságnak megfelelően írja ki a taxi várható érkezési idejét, véget vetve a hideg vagy eső áztatta utcán való várakozásnak. A program értesítést küld a taxi megérkezéséről is.

 

A rendszer minden esetben rögzíti, és folyamatosan figyeli, hogy melyik sofőr kit fuvaroz, ami nagyfokú biztonságot nyújt egyedül utazó nőknek, gyerekeknek. Ráadásul a viteldíj is garantáltan megegyezik majd az előre kalkulált árral.

Taxit gombnyomásra (x) 2

További információkért kattintson ide.