Rendőrök, mentősök verték szét a kocsit, hogy kiszabadítsák a vezetőülés fogságába esett parkolófiút. 

Amikor egy történet úgy kezdődik, hogy a hotel vendége nyomatékosan arra kéri a személyzetet, hogy ne használják az autóját, az embernek rögtön beugrik a Meglógtam a Ferrarival című klasszikus ide vágó jelenete.
Ez esetben viszont szó sem volt örömautózásról: amikor a Prior Design ügyvezetője az F1-es hétvégén Monacóban járt, kifejezetten arra kérte a Hotel de Paris személyzetét, hogy ne nyúljanak Tron-stílusban kialakított Audi R8-asához. A hotel szabályzata szerint ugyanakkor az ügyfél nem parkolhat az autóval, így egyikük mégis bevetemedte magát a volán mögé. 
Rossz ötlet volt: talán hirtelen pattant be a kagylóülésbe a parkolószolga, mindenesetre ott helyben gerincsérvet kapott, és moccanni sem tudott. Pár percen belül megérkezett a felmentő sereg: hat rendőr és nyolc mentős próbálta kiszabadítani a szűk utastérből a fájdalomtól üvöltő férfit. Végül sikeresen kiemelték a hordágyra, ám közben nem igazán figyelték, hogy mit karcolnak meg, rúgnak szét, taposnak el a karbonnal, bőrrel és Alcantarával bevont utastérben. 
A Prior Design ezek után kártérítési követelést nyújtott be a szállodának, mivel az autóban mintegy tízezer eurónyi (3 millió Ft) kár keletkezett. A hotel nem fizet, úgyhogy alighanem perre viszik a dolgot.