A Venezuela partjainál fekvő Trinidad és Tobago egyik legdélebbi városában, Sipariában május 21-én éjjel egy fehér szedán nekihajtott egy villanyoszlopnak. A csattanásra felfigyelő szomszédok riasztották a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve megállapították, hogy az ütközés a legkisebb probléma: a vezetőülésben egy meztelen holttestet találtak, lőtt sebbel az arcán. A férfi egy közelebbről meg nem nevezett szexuális segédeszközt viselt. 

Az áldozatot később sikeresen azonosították. A 48 éves Hazir Mohammed rokonai és szomszédai szerint rendezett életű, csendes ember volt, aki tizenöt éve ugyanott dolgozott, sem barátnője, sem családja nem volt, rendszeresen járt imádkozni. Mohammed szívbeteg édesapjával élt, halála estéjén televíziót nézett, majd hét óra körül azzal távozott otthonról, hogy találkozója van valakivel. 
A férfit a kormányra borulva találták meg. Az autóban számos további szexuális segédeszközt, valamit egy pár női papucsot is találtak, ezért a nyomozás egyelőre női elkövetőre koncentrál.
A jelek szerint nem különösebben jó a közbiztonság Trinidad és Tobagóban: Hazir Mohammed halála idén már a 174. gyilkosság volt az 1,2 millió lakosú ikersziget-államban. Tavaly ugyanilyenkor még csak 145-nél tartottak.
Kiraboltak és megkéseltek egy papot Zimbabwéban. Éppen barátnőjével hetyegett a kocsijában. További részletek a képre kattintva.

Erotikus játék közben érte a halál a sofőrt 1