Nem mindennapi felvételt rögzített egy floridai lakóház biztonsági kamerája: egy rossz külsejű, gyanúsan mozgó férfi settenkedett az épület elé, sandítva szétnézett, majd letett az ajtó elé egy pakkot, becsöngetett és elszaladt… 

A hollywoodi családi vígjátékba illő helyzet előzménye szívbe markolóan komoly: a floridai St. Petersburgban (igen, Szentpétervár) egy család asztalokat és székeket vitt a helyi templomba. Amíg pakoltak, járva hagyták az autó motorját, hogy a klímaberendezés hűtse a hátsó ülésen, a gyermekhordozóba bekötött tízhónapos gyermeküket. 
Amikor éppen a templomban voltak, két tinédzser rohant oda a kocsihoz, beugrottak és elhajtottak vele. Alighanem gyorsan rájöttek, hogy nem várt ballaszttal terhes a zsákmány. Ahelyett azonban, amit egy kínai férfi művelt (őt tettéért később halálra ítélték), gyorsan és viszonylag jól döntöttek: a gyereket hordozóstul kitették egy közeli lakóház előkertjében, becsöngettek és elszaladtak. 
Még így is elsülhetett volna rosszul a történet, de szerencsére a gyerekmentésre kiszemelt házhoz perceken belül megérkeztek a háziak, akik rögtön riasztották a rendőrséget, és a csecsemő rövid időn belül ismét szüleivel lehetett. 
A rendőrök még aznap este megtalálták az autót egy parkolóban, a tetteseket azonban annak ellenére nem lelik, hogy a biztonsági kamera felvételén elég jól azonosítható egyikük.
Nyitóképünk illusztráció