A 26 éves Stephanie Tresca-Archie múlt szombaton éjjel csinált felfordulást a kaliforniai Burbank egy szállodájánál, amikor egy vendége nem fizette ki a szexuális szolgáltatásaiért kialkudott összeget. 

Északnak indult, de nem jutott messzire a hoteltől a potyázó vendég

Északnak indult, de nem jutott messzire a hoteltől a potyázó vendég

Északnak indult, de nem jutott messzire a hoteltől a potyázó vendég


A hölgy annyira dühbe gurult a potyázó 28 éves férfi miatt, hogy beugrott Audijába, és utána eredt. Amikor néhány száz méterrel később utolérte, nekiment, egymás után kétszer. Ennek következtében a fiatalember, aki interneten keresztül ismerkedett meg a prostituálttal, elveszítette uralmát autója felett, és nekirohant egy, az út szélén parkoló kocsinak. 
A dühös amazon ezt követően visszatért a szobáit hosszú távra kiadó szállodába (a lenti képen). A rendőrségnek gyerekjáték volt őt megtalálni, hiszen áldozata még a szobaszámot is meg tudta mondani. 
Hogy mekkora a magát interneten keresztül hirdető prosti tarifája, nem derült ki a helyi újság híradásából. Az azonban nagyon valószínű, hogy még mindig kisebb veszteség lett volna elengedni a férfit, mint most kifizetni azt a 30 000 dollárnyi (6,67 millió Ft) óvadékot, aminek ellenében Stephanie Tresca-Archie szabadlábon várhatná bírósági tárgyalását.
Összetörte potyázó vendége autóját a prosti 3
Szálloda helyett ügyfele autójában dolgozott egy prosti Floridában, csakhogy a hátsó ülésen ült még valaki… Részletek a képre kattintva.
Összetörte potyázó vendége autóját a prosti 4