A 44 éves Cathrine Takawira holttestére május 13-án, kedden este kilenc körül talált rá egy járókelő a zimbabwei Goromonziban. A kis faluban nem kellett sokáig nyomozni, hogy kiderítsék, mivel töltötte az estét a nő: a rendőrség még aznap este eljutott egy férfihoz, aki elismerte, hogy a nő a kezei között halt meg. 

Cathrine délután hat óra körül köszönt el 11 éves kislányától azzal, hogy hamarosan jön haza. Ezután találkozott a barátjával. A férfi autójával egy félreeső helyre hajtottak, és a kocsiban szeretkeztek. Az aktus végén azonban a nő fuldokolni kezdett, habzott a szája, és elájult. 
A férfi kiemelte őt az autóból, megpróbálta újraéleszteni, de nem járt sikerrel. Ekkor pánikba esett, visszaült autójába, és a meztelen holttestet az út szélén hagyva hazahajtott. 
A boncolás megállapította, hogy a nő halálát tüdőödéma vagy akut szívelégtelenség okozta, a férfi nem felelős a történtekért.
Szénmonoxid-mérgezés végzett az autóban szeretkező párral, csak hetekkel később találtak rájuk. Részletek a képre kattintva.

Belehalt az autós szexbe, a pasija elmenekült 1

(Nyitóképünk illusztráció)