Kritikus állapotban, súlyos kiszáradással szállították kórházba azt a Colorado állambeli asszonyt, aki múlt héten kedden tűnt el, miután munka után beült autójába, és elindult haza, a családjához. Életét a vak szerencsének köszönheti: túrázók találtak rá autójára egy nyárfaligetben; amikor közelebbről megnézték a roncsot, akkor vették észre, hogy egy ember is van a kocsiban. 
A nő piros Chevrolet Malibuja a bő negyven méterrel magasabban húzódó főútról zuhanhatott alá; minden bizonnyal többször átfordult, mielőtt a feje tetején landolt. 
Az útról egyáltalán nem látszott a fácskák közé szorult autó, de ha észre is lehetett volna venni, a 43 éves Kristin Hopkinson az sem segített volna: az eltűnését követően keresésére induló csapatok errefelé nem kutattak, hiszen elvileg semmi keresni valója nem lett volna ezen a környéken. 
A hatóságok még vizsgálják, hogy miért és hogyan következett be a baleset; az úton nem találtak fékezésre vagy hirtelen manőverre utaló nyomokat.
Búcsúleveleket írt halála előtt az autójába szorult férfi, másfél hónap után találták meg. A szívszorító történethez kattints a képre.

Öt napig hevert a roncsban; túlélte 1