Vasárnap hajnalban furcsa telefonhívás futott be Portland (Oregon állam, USA) rendőrségi ügyeletére: a külvárosban egy meztelen férfit láttak az út mellett rohangálni. Egy járőr azonnal elindult, hogy kivizsgálja az esetet. Már úton voltak, amikor újabb telefonhívást fogadott a diszpécser: a meztelen férfi elkezdett fekvőtámaszokat csinálni egy forgalmas kereszteződés kellős közepén. Nem sokkal később érkezett a harmadik bejelentés: a meztelen atlétát elgázolták. 

A helyszínre érkező járőr kihívta a mentőket, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Mivel a férfi anyaszült meztelen volt, személyazonosságát nem tudták megállapítani. Később sikerült őt azonosítani: a 43 éves áldozatot James Hunternek hívták. 
A vélhetően zavart elmeállapotú Huntert elgázoló sofőr a helyszínen maradt, együttműködött a rendőrséggel, szervezetében nem találtak alkohol- vagy kábítószer-fogyasztásra utaló nyomokat. Ugyanez aligha lesz elmondható az áldozatról, ám a boncolás eredménye csak néhány hét múlva lesz elérhető.
Ebben a kevéssé romantikus, ám igen forgalmas kereszteződésben lelte halálát James Hunter

Ebben a kevéssé romantikus, ám igen forgalmas kereszteződésben lelte halálát James Hunter

Nyitóképünk egy kínai performance-művészt ábrázol, aki társadalmi botrányok és bűntények helyszínén szokta lefényképezni magát, amint meztelenül fekvőtámaszokat csinál. Tudomásunk szerint még él.
Meztelenül tornázó férfi helyett inkább olvasnál meztelenül metrózó nőről? Kattints a képre!

Meztelen gyalogost gázoltak 3