Egy szép április reggelen, hét óra tájban furcsa jelenségre lett figyelmes egy szolgálatot teljesítő rendőr a floridai Estero városában: egy piros autó 30 km/óra sebességgel, sávtól sávig tántorogva haladt egy gyorsforgalmi úton. Megállította, és a volánnál egy üveges tekintetű, kérdéseire lassan válaszoló hölgyet talált, aki elmondta, hogy ő egyáltalán nem ment gyorsan, és különben is, munkába igyekszik, várják a diákok – az 56 éves Nancy Louise Vaughn ugyanis iskolai tanár. 

Azaz csak volt iskolai tanár. Mivel ugyanis ez már a második alkalom volt egy éven belül, hogy ittas vezetésen érték, az iskolaszék eltiltotta a további tanítástól, és iskolán kívüli feladatokkal bízta meg. 
A megkérdezett diákok egy emberként kiálltak Vaughn tanárnő mellett: remek tanárnak tartották, aki tanórán szigorú, de igazságos volt, órán kívül pedig hallatlanul lelkes közösségi embernek bizonyult. 
A tanárnőnél a letartóztatása után két órával (azaz reggel kilenckor) még mindig a megengedett véralkoholszint háromszorosát mérték.
Ennél rosszabbat is tehet tanár a volán mögött: egy 31 éves irodalomtanár diákjaival szexelt vezetés közben. Részletek itt.
Merev részegen vezetett munkába a tanárnő 1
Merev részegen vezetett munkába a tanárnő 2

Merev részegen vezetett munkába a tanárnő

Merev részegen vezetett munkába a tanárnő

Merev részegen vezetett munkába a tanárnő 5
Merev részegen vezetett munkába a tanárnő 6
Fotó megosztása:
Merev részegen vezetett munkába a tanárnő 7