Az oroszországi Jekatyerinburgban félelmetes esetet rögzítettek a helyi metró biztonsági kamerái: egy állomáson várakozó szerelvényből egyszer csak előrohant néhány, láthatóan izgatott alak, majd egyikük odébb lökött valamit, ami lassan, de határozottan a peron széle felé gurult, majd leesett az alagútba. 

Amint az hamarosan kiderült, a “valami” egy babakocsi volt, amiben egy kéthónapos csecsemő feküdt. 
A gyermek anyját, a 29 éves Valentyina Beljuszovát letartóztatták, a gyermekét, aki csodával határos módon sértetlenül vészelte át az esést, megfigyelésre kórházba szállították. A hatóságok megvonták a nőtől a szülői felügyeleti jogot, ám ezt érdekes módon nem automatikusan tették, hanem csak miután felmérték a család életkörülményeit. “Úgy nézett ki a lakásuk, mint ahol évek óta nem takarítottak. Ilyen környezetben nem lehet gyermeket nevelni.” – mondta az ügyben eljáró szociális munkás. 
“Túl sok volt rajtam a nyomás, de most rájöttem, hogy segítségre szorulok. Küzdeni fogok a fiamért.” – mondta az anya, aki egyébként utcazenészként keresi kenyerét. A gyámhatóság bízik abban, hogy idővel újra egyesíthetik a családot.
Olvastál már a fiatalemberről, aki saját kárán tanulta meg, hogy halálos butaság rápisilni a metrósínre?
A metrósínekre lökte gyermekét egy anya 1
A metrósínekre lökte gyermekét egy anya 2

A metrósínekre lökte gyermekét egy anya

A metrósínekre lökte gyermekét egy anya

A metrósínekre lökte gyermekét egy anya 5
A metrósínekre lökte gyermekét egy anya 6
Fotó megosztása:
A metrósínekre lökte gyermekét egy anya 7