A hatóságok szándékos emberölés kísérletével vádolják a negyvenkilenc éves Joann Smitht, aki egy hajórámpára fordult, majd nagy gázt adott és a vízbe hajtott április 16-án a New Jersey állambeli Florence Townshipben. 

A nő a kikötőben fagylaltot vett két fiának és egy lányának (13, 14 és 15 évesek), majd beterelte őket a kocsiba, és a víznek fordította a kormányt. A gyerekek sikoltozni kezdtek, amint a kocsi elkezdett süllyedni. Ezt hallotta meg egy arra autózó férfi, aki éppen étterembe ment volna feleségével. 
“Amint láttam, hogy baj van, levettem a kabátomat, és beugrottam a vízbe.” – mondta Darnell Taylor. “Megpróbáltam kifeszíteni a kisbusz hátsó ablakát, de nem a kibillentős típusú volt, ezért bekiabáltam a kislánynak, hogy rúgja ki az ablakot.” 
Amikor ez sikerült, egymás után kihúzta a három gyermeket, majd a sofőrt az autóról, ami eddigre mindegy 6 méternyire eltávolodott a parttól. 
Időközben a tűzoltók is megérkeztek; a két fiú egyszerre próbálta hívni őket, amint a kocsi a vízbe ért, de egyikük telefonja tönkre ment, amint víz jutott az autóba. 
Az anya, Joann Smith férje elmondása szerint már egy évtizede elmezavarokban szenved. A rendőrség letartóztatta a nőt, első meghallgatására húsvét után kerül sor; óvadékát 600 000 dollárban (133 millió Ft) állapították meg.

Azt olvasta, amikor egy brit apa súlyos balesetet okozott, majd hátrahagyta súlyosan sérült gyermekeit a roncsban? Katt a képre a részletekért!

Megmentették a gyilkos anya gyermekeit 1