Christopher Lanning csak termetében törpe növésű, eltökéltsége azonban kiemelkedő. A negyven éves férfi az interneten keresett magának szexpartnert, és amikor talált egyet, nem habozott, autóba pattant, és már indult is a több ezer kilométeres útra. 
Lelkesedése nem volt véletlen: az apró termetű férfi ugyanis pedofil, és egy tizenhárom éves diáklányt sikerült befűznie – illetve ekkor még azt hitte. 
Pedofil törpét fogtak el a rendőrök 1
Pedofil törpét fogtak el a rendőrök 2

Pedofil törpét fogtak el a rendőrök

Pedofil törpét fogtak el a rendőrök

Pedofil törpét fogtak el a rendőrök 6
Pedofil törpét fogtak el a rendőrök 7
Pedofil törpét fogtak el a rendőrök 8
Fotó megosztása:
Pedofil törpét fogtak el a rendőrök 9


Annyira izgatott volt, hogy tizennyolc órán át vezetett egy huzamban, Kansas City-beli otthonától egészen a floridai Longwood városáig (ld. térkép). Ennyi időt a legegészségesebb férfi sem bír ki anélkül, hogy könnyítene magán, és bizony Lanning sem volt kivétel: ám ő ahelyett, hogy egy benzinkútnál veszített volna értékes perceket, előkapott egy üres műanyag palackot, és menet közben elintézte folyó ügyeit. 
Ekkor még nem tudta, hogy Floridában már várnak rá a rendőrök – az állítólagos kiskorú szexpartner ugyanis egy beépített ügynök volt, akit a hatóság csalinak használt az internetes pedofilok elfogására. 
Nem csak őt érte azonban meglepetésként, hogy a randevú helyszíneként megbeszélt benzinkúton kommandósok fogadták: a rendőrök majdnem elájultak a bűztől, amikor kinyitották a kis ember autójának ajtaját. 
A bíróság májusra tűzte ki a férfi tárgyalását, az óvadék összegét 15300 dollárban (3,8 millió Ft) állapították meg. Lanning a tárgyalásig nem használhat számítógépet, és nem csatlakozhat az internetre.

 

 
Nézd meg a nagy selfie-gyűjteményt! KATTINTS A KÉPRE!

Az új divat akár az életünkbe is kerülhet