A kínai viszonylatban kisvárosnak számító, másfél millió lakosú Hszücsou autópálya-rendőrsége szokatlan, nem kívánt fogást könyvelhetett el a minap. Az egyébként éppen kis forgalmú sztrádán a leállósávban veszteglő autóra lettek figyelmesek. Odagurultak megnézni, hogy segíthetnek-e, ám amint közelebb léptek a kocsihoz, rögtön látták, hogy nincs szó problémáról: a vezetőülésen hátradőlő sofőrt éppen barátnője kényeztette orálisan az anyósülésről áthajolva. 
Mivel a leállósáv nem rendeltetésszerű használatára ugyanolyan kényes a rendőrség Kínában, mint a közszeméremsértésre, diszkrét eloldalgás helyett a rend derék őrei azonnal intézkedtek: kiparancsolták a magukba feledkezett párost a kocsiból, és igazoltatták őket. 
A férfinak annyi ideje sem maradt, hogy felöltözzön; kigombolt sliccel, megszégyenülve állt a szigorú rendőrök előtt, akiknek csak annyit mondott: “Hiba volt, tévedtem.”
A sztori önmagában nem is annyira érdekes, mint hogy televíziós hír lett belőle: próbálom elképzelni, mi játszódhatott le a szerkesztő agyában, amikor a miniszoknyás bemondónő, izé, szájába adja a történetet… 
Kínában egyébként alighanem problémás lehet a lakáspiac, mert viszonylag sokan borulnak össze nyilvános helyen – például taxiban.
A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök 1
A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök 2

A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök

A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök

A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök 5
A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök 6
Fotó megosztása:
A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök 7
Nézd meg a képeket, amik lassan felháborítja az egész világot. A nagy selfie-gyűjtemény! KATTINTS A KÉPRE!

A leállósávban szexeltek, de jöttek a rendőrök 8