Egyre határozottabban tévesnek tűnik az a felmerült pletyka, miszerint nem modellváltásra, csupán frissítésre készül az Opel a Corsa kapcsán. 

A korábbi kémfotókon még a jelenlegi modell karosszériaelemeit hordta magán a prototípus, itt viszont már magasabb, markánsabb övvonal, valamint a fart kettéosztó, sportos törésvonal látszik a képeken; a hátsó lámpatestek részben átkúsztak a csomagtérfedélre. Az orrészen egyre határozottabban kirajzolódik az Adam karaktere: a hatalmas száj közepén trónoló, méretes embléma, az oldalfalakra húzódó fényszórók ismerős arcot előlegeznek meg. 
Új fotókon pucsít a következő Corsa 1
Új fotókon pucsít a következő Corsa 2

Új fotókon pucsít a következő Corsa

Új fotókon pucsít a következő Corsa

Új fotókon pucsít a következő Corsa 9
Új fotókon pucsít a következő Corsa 10
Új fotókon pucsít a következő Corsa 11
Új fotókon pucsít a következő Corsa 12
Új fotókon pucsít a következő Corsa 13
A korábbi információkat megerősítik, sőt, a várakozásokat felülmúlóan vonzó autót körvonalaznak az új generációs Opel Corsáról készült, legfrissebb kémfotók.
Fotó megosztása:
Új fotókon pucsít a következő Corsa 15
A várható új motorokról korábban már beszámoltunk: jön a háromhengeres benzinmotor 1,0 és 1,2 literes kivitelben, a Cascada 1,6 literes benzinese, valamint a vadonatúj 1.6 CDTi dízel. 
A beltérről ez alkalommal részletesebb képet alkothatunk: bármibe lefogadnánk, hogy a középkonzol felett trónoló, bumfordi borítás alatt nagyméretű érintőképernyő lapul, a modern kezelőfelületről pedig kényelmi és biztonsági funkciók sorát lehet majd aktiválni. Az új Corsa ősszel, a Párizsi Autószalonon léphet reflektorfénybe.
Új fotókon pucsít a következő Corsa 16