A legújabb hírek szerint a rendőrség megtalálta és letartóztatta azt férfit, aki a múlt hétvégén közúti balesetet okozott, majd elhagyta a helyszínt, anélkül, hogy segített volna a hátsó ülésen utazó, sérült gyermekein. 

A nyugat-yorkshire-i ipari kisváros, Manningham lakóit sokkoló baleset szombaton este fél tíz körül történt, amikor a 39 éves Umbar Ali által vezetett Vauxhall (Opel) Zafira nagy sebességgel összeütközött egy Alfa Romeóval. A baleset súlyosságára jellemző, hogy utóbbi utasait később a tűzoltóságnak kellett kiszabadítania – a tetőlemezt levágva – a megrongálódott autóból. 
Amikor azonban a mentők a Zafira sofőrjének állapotát akarták ellenőrizni, megdöbbenve látták, hogy az autó üres – pontosabban a vezetőülés volt üres, hátul ugyanis, gyermekülésükbe beszíjazva, egy két- és egy négyéves gyermek ült. Mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, ám állapotukat kórházba szállítás után stabilizálták, várhatóan teljesen felépülnek. 
Ebben a kereszteződésben történt az ütközés

Ebben a kereszteződésben történt az ütközés

Egyelőre nem tudni, hogy ki, illetve mi okozta a balesetet. Az előzetes szakértői vélemények szerint legalább az egyik autó a megengedettnél gyorsabban ment.
A letartóztatott Umbar Ali (nyitóképünkön) ellen tavaly év elején indított keresetet felesége, azt állítva, hogy férje késsel támadt rá. A bíróság végül szeptemberben megállapította, hogy a nő saját magának okozta sérüléseit, és felmentette a férfit. 
(A nyitóképünkön látható baleset illusztráció)
Három utas, három jó barát – amikor azonban egyikük részegen miszlikbe törte autóját, vissza sem nézve távozott a helyszínről, hátrahagyva haldokló barátait. Szerinted melyikük volt képes ilyen szörnyűségre?
A roncsban hagyta gyermekeit az ütközés után 3