Borzalmas bűntény sokkolja napok óta a brit közvéleményt: múlt csütörtökön hajnalban megcsonkoltak és az autópálya leállósávjába hajítottak egy férfit Middlesbrough város közelében. A férfira autósok találtak rá; a rendőrség hatalmas erőkkel szállt ki a helyszínre, és egész napra lezárta a kétszer kétsávos út érintett szakaszát, több órás dugókat okozva ezzel a környéken.

Az első információk szerint a negyvenéves férfit vélhetően féltékenységből támadták meg, mert állítólag lefeküdt egy lakókocsis roma közösség egyik nő tagjával. 
Az biztos, hogy Kelvin Hewitt, akinek három nőtől legalább hét gyermeke született, előszeretettel lakott lakókocsi-parkokban, barátai azonban elképzelhetetlennek tartják, hogy ilyen ügybe keveredett volna. A rendőrségi nyomozás során felmerült annak a lehetősége, hogy banális félreértésről volt szó, és összekeverték valaki mással. A sérülést követően mesterséges kómában tartott férfi a legutóbbi információk szerint nem volt kihallgatható állapotban. 
A legutóbbi hírek szerint hétfőn, négy nappal az eset után a rendőrség még mindig nem adta fel, hogy megtalálják a levágott testrészt, noha annak visszavarrására már nincs esély.
A lakókocsi-park, ahová az áldozat napokkal a támadás előtt költözött be

A lakókocsi-park, ahová az áldozat napokkal a támadás előtt költözött be

Az is nehezen felfogható, ha valaki féltékenységből ilyen borzalmat művel, de még csúnyább, ha puszta nyereségvágy motiválja az embertelen tettet. Így történt ez Kínában, ahol február elején élve elástak egy férfit, hogy ellophassák az autóját – szerencsére sikeresen megmenekült.

Az autópályákon egyébként is bizarrnál bizarrabb dolgok esnek meg. Van, hogy meztelen nő integet az autósoknak, van, hogy női ruhába öltözött férfiak rohannak belénk, és olyan is van, hogy megerőszakolják a leállósávban veszteglő, magányos nőket – még ha ez ebben az esetben nem is egészen így történt

Levágott péniszt kerestek az autópályán 4