Kedden (ma) reggel fél kilenckor, felkészülés közben embertelenül nagyot bukott Guerlain Chicherit extrém pilóta, aki az autós ugratás távolsági világcsúcsát kívánta megdönteni. 
Amint a múlt héten beszámoltunk róla, a három éve érvényes, 101 méteres rekordot szerette volna nyugdíjazni egy speciálisan felkészített MINI raliautó volánja mögött. Ma reggel erre a kísérletre folytatta a felkészülést, amikor autója túlrepült a 82 méterre helyezett rámpán, átfordult, és többszörös szaltót követően állapodott meg a hóban. 
A mentőszolgálat késlekedés nélkül kiemelte a roncsból a sportolót, aki nem veszítette el eszméletét, és az elsősegély során mindvégig kommunikált a stábbal. Jelenleg teljes körű orvosi kivizsgálása zajlik; az eredmény megszületése előtt nem várhatóak új fejlemények a tervezett világcsúcs-kísérlet ügyében. 
Mivel a ma reggeli esemény gyakorlás közben történt, hivatalos videó nem készült a bukásról (vagy ha készült, egyelőre nem adták ki). Számtalan amatőr felvette azonban telefonjával, ahogy Chicherit a sípályáról indulva, hosszasan nekifut, hogy aztán a szerencsétlen röppálya végén autója orrával érintse először a talajt… íme egy bukás négy szemszögből – csoda, hogy túlélte.
Távolból, lassítva:
Nappal szemben, csalódva:
Optikai zoommal, stabilizálva 
Diszkréten szitkozódva