Alig néhány hónappal azután, hogy férjét torokrákkal diagnosztizálták, a sheffieldi Jane Lowe figyelmetlenül lépett le a járdáról, egyenesen egy gyorsan közeledő busz elé. 12 métert repült a levegőben, és földet érve miszlikbe zúzta a halántékát. 

Amikor magához tért a kórházban, félelmetes hírek fogadták: metszőfogai átszakították az ajkát, bal arccsontja ezer apró szilánkra tört, emellett medencéje is megsérült. Csodával határos módon azonban nem szenvedett belső sérüléseket, így az orvosok gyorsan megkezdhették arcának helyreállítását. Arca sérült részét titánlemezzel pótolták ki, és ma, négy évvel a baleset után senki meg nem mondaná, hogy milyen súlyos baleseten esett át. 
Anya és lánya együtt dolgoznak

Anya és lánya együtt dolgoznak

Anya és lánya együtt dolgoznak


Annyira, hogy amikor a rákból felépült férjével idén februárban elkísérték lányukat egy helyi szépségversenyre, ahová egy bárból hívták meg a húszéves Kristyt, a zsűri egyik tagja, egy modellügynökség vezetője munkaajánlatot tett Jane-nek. Hogy ő valójában az egyik versenyző anyukája, az csak akkor derült ki, amikor Kristy megnyerte a helyi fordulót, és őt is felkérték, hogy dolgozzon ugyanazzal az ügynökséggel. 
“A baleset után hetekig tolókocsiban ültem, öltözködni sem tudtam egyedül. Nem gondoltam volna, hogy egyszer még fotózással töltöm majd a hétvégéimet” – mondta a negyvenhét éves, kétgyermekes anyuka. 
Vannak ilyen csodálatos megmenekülések – olykor túlságosan is csodálatosak ahhoz, hogy elhiggyük. Ilyen volt az a Missouri állambeli baleset, amelynek szemtanúi megesküdtek, hogy egy angyal jött el közéjük, és mentette meg a kilátástalan helyzetben lévő áldozatot.