Tonya Knight-Joseph már sokadik körét tette meg a New Jersey állambeli Cherry Hill kisváros bevásárló központjának parkolójában, amikor végre észrevett egy szabad helyet. Gyorsan beállt oda, nem sejtve, hogy ezzel kihívja maga ellen a sorsot. 

Amint ugyanis kiszállt autójából, két felbőszült nő lépett oda hozzá. Azt mondták, ők is ott akartak parkolni, és Tonya bevágott eléjük, majd a k-betűs szó sűrű emlegetése mellett arcon ütötték. 
“Egészen közel jött hozzám, összeért az orrunk” – emlékezett vissza az áldozat, aki ekkor ösztönösen arca elé emelte kezét, hogy védekezzen. Hiba volt: az előtte álló nő beleharapott egyik ujjába, olyan erővel, hogy az kis híján leesett. 
“Egy darabka bőr tartotta” – idézte fel a szörnyű pillanatot Tonya. 
Miután elmenekült a helyszínről, felhívta a rendőrséget, ahol azt tanácsolták neki, ne üldözze támadóját, inkább azonnal forduljon orvoshoz. A helyi kórházban tetanusz-oltást kapott és HIV-tesztet végeztek rajta, majd megvizsgálták sérülését. Ujját csontig harapta át a harcias nő, megrepesztve magát a csontot is. A legutóbbi hírek szerint még nem biztos, hogy vissza tudják varrni a súlyosan roncsolt testrészt. 

src=”https://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=wpvi&section=&mediaId=9461262&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>

Az áldozat később sikeresen azonosította támadóját a bevásárló központ biztonsági kameráinak felvételén, így a rendőrség pontos személyleírás alapján adott ki körözést a harmincas éveiben járó, sötét színű Audit vezető nő ellen.


Ennek a támadásnak a fényében még örülhet az az anyuka, akit “csak” agyba-főbe vertek lánya szeme láttára. De a parkolás akkor is ezer veszélyt rejt, ha nem harapnak ki belőlünk egy darabot. Ha például este lerakjuk autónkat, nem tudhatjuk, reggel nem egy rakás hamu vár-e majd a helyén; vagy mondjuk jön egy eszelős, és meg sem várva, hogy kiszálljunk, hasba szúr egy konyhakéssel.