“Én kezdtem, ezt száz százalékig elismerem, de attól még nincs joga egy felnőttnek így bánni velem” – mondta a tizennégy éves Autumn Bonilla, akinek megrepedt az orrcsontja, miután az iskolabuszukat vezető, 47 éves Charlotte McDaniel felkapott egy seprűt, és halántékon csapta vele a lányt. 

A napokban történt ügy akkor kezdődött, amikor az iskolabuszon utazó, tizennégy éves lány a felszólítás ellenére sem tette el mobiltelefonját. A szóváltásból vita, majd üvöltözés lett, röpködtek a válogatott szidalmak, majd kisvártatva más is: a sofőr felkapott egy seprűt, és azzal esett neki utasának. 
Az incidenst egy diák rögzítette mobiltelefonjával. 
A lányt szülei kivették az iskolából, és feljelentették a buszsofőrt, akit a vizsgálat idejére felfüggesztettek állásából. A sofőr ügyvédje tanácsára nem nyilatkozik.
Bármilyen meglepő, buszon vettek már fel ennél cifrább videókat is.
Egy floridai iskolabusz vezetője bunyót szervezett két veszekedő utasa között, egy londoni sofőr emeletes buszának felső szintjén bújt össze egy utasával, arról pedig, hogy az alábbi képen látható buszvezető mit csinált a busz ajtaja felé fordulva, inkább nem beszélnénk (és akkor a legdurvább videofelvételt még nem is említettük…)