A 27 éves férfi és 31 éves partnere február kilencedikén, Chicago egyik külvárosi kocsmája előtt intettek le egy taxit, majd miután bemondták a címet, heves ölelkezésbe kezdtek. 

A megadott végállomás jó hatvanöt kilométerrel arrébb volt, így a sofőr örült, hogy jó fuvarja akadt: nem kérdezett semmit, és főleg nem nézett a tükörbe, amint hátul egyre forróbbá vált a hangulat. 
Amikor azonban megérkeztek a megadott címre, kiderült, hogy az erősen ittas pár nem tudja kifizetni a 83 dolláros (kb. 18 000 Ft) viteldíjat. A taxis nem bocsátkozott vitába, azonnal hívta a rendőröket. A hamarosan kiérkező járőrt egy rendkívül zaklatott sofőr, két koordinálatlan, zavaros beszédű fiatal, valamint “az autóban szétszórt ruhadarabok” fogadta. 
Az egyenruhások látványára hirtelen megjuhászodott a nagy legény, előkapta anyukája hitelkártyáját, és azzal rendezte a tartozást. Annyira azonban már nem volt úriember, hogy barátnője hazajutásáról gondoskodjon: a hölgyet a rendőrök bevitték magukkal az őrsre, ahonnan később bátyja vitte haza – hogy ő másnap miről és hogyan beszélgetett húga pasijával, arról nem szól a történet.
A fiatalok még olcsón megúszták az esetet: Dubajban börtönbüntetésre ítélték, majd kiutasították azt a brit férfit és nőt, akik a vád szerint részegen szeretkeztek egy taxi hátsó ülésén, holott igazolni tudták, hogy nem történt semmi. A zavaros történetről itt olvashatsz.
Nyitóképünk egy másik, Kínában történt esetet ábrázol.