Alighanem az átlagosnál több kismama lett hirtelen a Volkswagen cseh importőrénél; máskülönben miért jutott volna eszükbe, hogy egy mobil babaellátó-bázist építsenek a cég legkisebb autójából, az Up!-ból? 

A Mama Up! fantázianevű tanulmány nem csak nevében, de fehér-rózsaszín fényezésében is utal a feminin vonalra. 
Végre egy csecsemőbarát autó! 2
Az utastér teljesen átalakult: a jobb hátsó ülésen, átellenben a vezetővel egy hordozót építettek be, amihez az átlagosnál könnyebben fér hozzá akár menet közben is (bár ezt nagyon nem ajánljuk!) az anyuka. Nem csoda, hiszen nincsen anyósülés (ah, nemes bosszú!), helyette egy étel-előkészítő asztalt találunk, biztonságosan elhelyezett bébipapi-rekeszekkel, cumisüveg-melegítővel és számos egyéb aprósággal – még sterilizáló is került a kocsiba! 
A padlókonzol mellett elhelyezett, rózsaszín pelenkatároló és a tálcáról kiemelkedő távtartók arra engednek következtetni, hogy ide lehet felpattintani a tanulmány ismertetőjében szereplő, de fényképpel nem illusztrált pelenkázó asztalt. 
Végre egy csecsemőbarát autó! 3
Mivel jelenleg nem léteznek anya-specialista tuningműhelyek, az autót benzingőzfüggő macsó férfiak kivitelezték. A fóliázás a WrapStyle, a fehér-pink bőrbelső a Carlex munkája, a kerekek az OZ Racing termékei, a sportkipufogót és a morcosított fényszórókat az ABT-nek köszönhetjük. 
A Mama Up! figyelemfelhívónak kiváló, de eladni aligha lehetne említésre érdemes mennyiségben, ezért vélhetően megmarad tanulmánynak – és még a mama kedvéért sem kapunk belőle még egyet.
Végre egy csecsemőbarát autó! 4