A Lamborghini furcsa, négyrészes kisfilm-sorozattal vezette be vadonatúj belépőmodelljét, a nyugdíjazott Gallardo helyét elfoglaló Huracánt. Ennek első három epizódjában fiatalok törnek be a Lamborghini Sant’ Agata Bolognese-i cégközpontjába, hogy felfedezzék a hét pecsét alatt őrzött titkot – természetesen a Huracánt. 

Ebben az utolsó, negyedik epizódban meg is találják a kocsit, és bár a forgatókönyv nem egy díjnyertes darab, mégsem áruljuk el, hogy mi történik ezután – ha érdekel az idétlenkedés, nézd végig a filmet (sőt, alább megtalálod annak előzményeit is), ha beéred a mozgásban lévő, üvöltő Lamborghini Huracán látványával és hangzásával, pörgess előre 1 perc 50 másodpercig.
 
A Lamborghini Huracán a márka valaha volt legsikeresebb modelljének, a Gallardónak az utódja. Új fejlesztésű 5.2 V10-as motorja 610 lóerőt ad le, a hétfokozatú dupla kuplungos sebességváltó után négy keréken oszlik el a hajtóerő. A modell 3,2 másodperc alatt gyorsul százra, végsebessége 325 km/óra. További részleteket tegnapi cikkünkben olvashatsz. 
És akkor jöjjön a négyrészes kisfilmsorozat első három epizódja (a harmadikban már autót is mutatnak, azt nem érdemes kihagyni).