Mit kell tudnod a Taiwan Excellence-ről?

A Taiwan Excellence a tajvani termékek évenként megrendezett börzéje Tajvanban, ahol pontozás alapján, innováció és praktikusság szempontjából értékelik azokat. Brazília, Törökország, Oroszország és Mexikó mellett első alkalommal kerül megrendezésre ez a rendezvény Magyarországon.

 Elsősorban a telekommunikáció, a szórakoztató elektronika és a szabadidős brand-ek kerülnek bemutatásra. Olyan prémium márkák képviseltetik magukat, mint az Asus, az ADATA, a BenQ, az Avision, a Tern, a Transcend, a Just Mobile és a Power Silicon.

Nézz meg csúcskategóriás kütyüket elsőként! (x) 2

 

Legyél te az első, aki véleményt mond az új termékekről, mielőtt az a piacra kerül!

 

Elsősorban olyan műszaki cikkeket láthatsz itt, melyek a telekommunikáció, a szórakoztató elektronika, és a szabadidős cikkek kategóriájába tartoznak. A prémium kategóriát az Asus, az ADATA, a BenQ, az Avision, a Tern, a Transcend, a Just Mobile és a Power Silicon képviseli.

 

Persze egy első alkalommal megrendezett sajátos világú börze meglepetések nélkül nem maradhat. Hogy mik lesznek a meglepetések, inkább maradjon meglepetés – gyere el és tapasztald meg a Taiwan Excellence világát a meglepetéseivel együtt.

 

Légy gazdagabb el élménnyel!

 

Nem csak a vásárlás a fontos, hanem a vásárlással egybekötött nyereményeső is, hiszen minden látogató óriási nyereményjátékban is részt vehet! Elég csak eljönnöd, és kitöltened egy adatlapot és máris részt vehetsz egy játékban.  Rajtad múlik, hogy kimaradsz, vagy megragadod a lehetőséget, hogy olyan televíziót vagy telefont nyerj  meg, amely sehol máshol nem kapható: se az interneten, se a műszaki boltokban, se a márkakereskedőknél: csakis itt a Westend I. emeletén, a Taiwan Excellence tajvani műszaki termékek börzéjén!

 

A börze vendége a tajvani márkák magyarországi képviselete, a Tajvan Trade Center Magyarországi Közvetlen Képviselete. Gyere el és ismerkedj meg velük!

 

A börzével egy időben tartják meg a Westend rendezvényeit is, ahol számos celebbel, többek között Puskás Péterrel is személyesen is találkozhatsz. Igazi karácsonyi élmény még karácsony előtt, ráadásul a karácsonyi ajándékozásra sem lesz gondod, hiszen a börzén bármely prémium kategóriás műszaki terméket megveheted!

Nézz meg csúcskategóriás kütyüket elsőként! (x) 3

 

Kell egy táblagép!

 

Gyere el a Taiwan Excellence börzére és vedd meg. Ínyencségét adja, hogy máshol nem kaphatod meg őket, és mint ilyen, egyedi termékeket vásárolhatsz meg szeretteidnek (vagy magadnak J) a Westendben.

 

A nyereményjáték sorsolása december 22-én lesz, ahol még több terméket nyerhetsz. Adj esélyt magadnak és gyere el a tajvani műszaki termékeket felvonultató Taiwan Excellence börzére!

 

További információkat találhatsz a facebook oldalunkon: www.facebook.com/TaiwanExcellenceHungary