Ember nem segített még olyan készségesen a rendőrségnek körözött személy kézre kerítésében, mint a 23 éves Sada Washington. A fiatal hölgy ugyanis egyedül, a biztonsági öv foglyaként várta a mentők és a tűzoltók megérkezését barátja autójának maradványaiban – fejjel lefelé. 

A 24 éves Jon Holley és barátnője, Sada múlt héten csütörtökön autóztak a kaliforniai Santa Rosa belterületén. A férfi a megengedettnél gyorsabban vezetett – pláne, hogy számára semmi nem volt megengedve, hiszen jogosítványát már rég bevonta a rendőrség. 


Egy kanyarban aztán elveszítette uralmát a kisteherautó felett, amely átsodródott a túlsó sávba, lefutott az útról, kidöntött egy kerítést, majd egy fának ütközött és felborult. 
Holley jobbnak látta elszelelni, igyekezetében azonban elfelejtette kiszabadítani beragadt barátnőjét, aki így bent maradt a roncsban, fejjel lefelé lógva. 
A dühös hölgyet a tűzoltók szabadították ki, és amikor a rendőrség felkérte, hogy segítsen nekik megtalálni a bujkáló Holley-t, készségesen igent mondott – nem is csoda. 
Az viszont annál meglepőbb, hogy a hírek szerint pár nappal később már korántsem volt olyan segítőkész: alighanem bocsánatot kért tőle a gáláns viselkedést hírből sem ismerő fiatalember, a hölgy pedig nem bizonyult haragtartónak.
Nyitóképünk illusztráció