Nincs olyan hét sajnos, hogy ne tizedelnék a világ sportautóit, napról napra törik őket, az utánpótlás azonban folyamatos. Így amíg el nem fogy az utolsó csepp benzin is, addig biztos, hogy találkozni fogunk ilyen és ehhez hasonló esetekkel. 
Az elmúlt héten az olasz gyártó autóira járt rá csúnyán a rúd, ugyanis a megszokottnál több Ferrari lett balesetek áldozata.

Ferrari California

Az ukrán válogatott labdarúgó, a 28 éve Artem Volodimirovics Milevszkij, Törökországban vágta oda autóját a szalagkorlátnak. A hatóság elmondása alapján kiderült, hogy erősen ittas állapotban vezette a Californiát, a török Gaziantepspor játékosa. A focista nem sérült meg. Az autó ára körülbelül 45 millió forint.

Ferrari 360 Spider

Az esőben elvesztette az irányítást a sofőr az olasz autó felett, ezután nekiütközött egy híd lábának majd kigyulladt. Mindez Washington D.C.-ben történt. A sportautó ára 18-20 millió forint.

Ferrari F430

Ittasan ült a volán mögé a nő, aki hátulról szaladt bele egy másik autóba Ferrarijával, Malajziában. Ez a típus 30 millió forint környékén mozog.

Ferrari Testarossa

Egy kolumbiai párkolhozbán fotózták le szegény Testarossát, amivel csúnyán elbánt valaki, aztán magára hagyta. Magáról a balesetről nem találtam információkat. Az autó ára 50 millió forint, hazai eladó példányt nem találtam.