Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 1
Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 2

Leállították a lánctraffipaxos vadászatot

Leállították a lánctraffipaxos vadászatot

Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 9
Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 10
Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 11
Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 12
Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 13
Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 14
Fotó megosztása:
Leállították a lánctraffipaxos vadászatot 15 A Hvg.hu szerint a rendőrség tizennégy nap alatt 1300, a megengedett sebességnél gyorsabban hajtó autóst bírságolt meg, összesen 10,5 millió forintra.

Az ORFK állásfoglalása szerint a rendőrök nem a bírságok számának vagy azok összegének emelkedését tekintik eredménynek, hanem azt, ha kevesebb baleset történik az ország útjain.

Hétvégi razzia Pest megyében

Fokozott rendőri ellenőrzést tartanak Pest megyében péntek estétől vasárnap késő estig. Az ellenőrzésre számítani lehet péntek este 8 órától másnap hajnali 2 óráig, szombat este 10 órától vasárnap hajnali 4 óráig, valamint vasárnap délután 5 és este 10 óra között bárhol a megyében, külterületeken is. Az átfogó razziának nincs közvetlen oka, nem kötődik rendkívüli eseményhez sem. Célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának védelme, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése.

A rendőrség október utolsó hetében indította el Lavina elnevezéssel országos akcióját: egyes útszakaszokon “láncszerű” sebességméréseket végeztek sűrűn elhelyezett traffipaxokkal. Az ellenőrzés a korábbi tájékoztatás szerint december közepéig tartott volna.

Miközben a Lavinát leállították, azért traffizik a rendőrség, olykor megkérdőjelezhető módon. Ebben a cikkünkben bicskanyitogató módon mérik a sebességet, egy kétszer két sebességes úton, térdmagasságba kirakott 30-as táblától nem messze, elbújva.

Hallotta? Pénzt kaphatnak az adócsaló autósok!