Azok a vásárlók, akik 2013. október 1. és december 15. között az akcióban részt vevő kereskedőktől beszereznek egy készletet az akciós abroncsok közül, típustól függően 5 000 vagy 10 000 Ft értékű Sodexo utalványt kapnak. Az ajándék felhasználható üzletláncokban, gyógyszertárakban, látszerész üzletekben vagy ruházati cikkek, sportszerek, parfümök és kozmetikumok vásárlására.

Goodyear abroncsvásár bónusszal (x) 1
Goodyear abroncsvásár bónusszal (x) 2

Goodyear abroncsvásár bónusszal (x)

Goodyear abroncsvásár bónusszal (x)

Goodyear abroncsvásár bónusszal (x) 5
Goodyear abroncsvásár bónusszal (x) 6
Fotó megosztása:
Goodyear abroncsvásár bónusszal (x) 7


Az utalványokhoz például a Goodyear UltraGrip 8 Performance abroncsszett megvásárlásával juthatnak hozzá, amely a független tesztek során kimagasló eredményeket produkált.

Ezeket a kimagaslóan jó teljesítményű abroncsokat olyan szélsőséges téli körülményekre tervezték, melyekkel az európai utakon az autósok kénytelenek szembenézni a kiszámíthatatlan téli időjárásban. A Goodyear mérnökei a vevők körében folytatott kiterjedt kutatásokra, valamint az európai téli utak körülményeinek hosszantartó elemzésére alapozva kimondottan arra fejlesztették a Goodyear UltraGrip 8 Performance abroncsokat, hogy megbízható teljesítményt nyújtsanak a latyakos, havas és jeges utakon.

Az ez irányú kutatások eredményei kimutatták, hogy az abronccsal szembeni követelményeket a megbízható kezelés, a fékezési tulajdonságok és a tapadási jellemzők határozzák meg. A futófelület teljes egészében szilikon alapú keveréke – a legkorszerűbb keverési technológiával kombinálva – alacsony hőmérsékleten is megtartja az abroncs rugalmasságát és kellő merevségét is, méghozzá széles hőmérsékleti tartományban.

A reklámakcióban való részvétel feltételei:

1. A vásárló (2013. október 1. és december 15. között) 4 darabos készletet vásárol az akcióban részt vevő Goodyear abroncsokból. Az akcióban részt vevő termékek és kereskedők listája a promo.goodyear.hu. oldalon olvasható.

2. Az akcióban való részvételhez először a promo.goodyear.hu. oldalon kell regisztrálni, majd elektronikusan feltölteni a vásárlási bizonylatot, vagy elküldeni a szórólappal kapott és kitöltött kupont a nyugta másolatával együtt a Direct Marketing, a.s. / Goodyear, Mosonmagyaróvár, Pf: 72, 9201 címre.

3. Amennyiben a vásárló a részvételi feltételeknek megfelel, a vásárolt terméktípustól függő 5 000 vagy 10 000 Ft értékű Sodexo utalványt levélben mellékelve kapja meg. Az 5 000 Ft értékű utalványok a HP kategóriájú, H és V sebességindexű téli abroncsokra vonatkoznak, míg a 10 000 Ft értékűek a 4×4 és ROF (Run on Flat) téli abroncsokra.

4. A részletes részvételi feltételek a promo.goodyear.hu weboldalon olvashatók.