A Hungexpo Zrt. szakmai partnereivel és közel 200 kiállítóval közösen egy nagyszabású, az autógyártás teljes spektrumát felölelő, komplex járműipari rendezvényre hívja a látogatókat 2013. november 7-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

A közép-kelet-európai régiós találkozó különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására, hiszen többek között a négy magyarországi OEM és számos piacvezető TIER1 és TEIR 2 gyártó is kiállítóként vesz részt a rendezvényen.
Részletes kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/kiallitoi-lista-osszesitve

A széleskörű kiállítói kínálathoz magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, mely 3 kiemelt pillérre épül: ÜZLET TUDOMÁNY KARRIER

Ízelítő a programokból:

November 7., csütörtök

A kiállítás nyitónapja az autóipari szereplők egymásra találásáról, a beszállítói lehetőségek, kínálatok egymáshoz való igazításáról szól: “Magyarország a térség járműipari központja – A kormány elkötelezettsége az OEM-ek, a kis és középvállalkozások iránt a gyorsan fejlődő magyar autóipar területén”.
A fővédnöki köszöntőt Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára mondja el. Az ünnepélyes megnyitó után a négy hazai autógyártó cég első számú vezetője osztja meg gondolatait a közönséggel a magyarországi autógyártás jövőjéről, fejlődési irányairól.

November 8., péntek
A kiállítás 2. napján a legújabb hazai járműipari kutatásokat, innovációkat ismertetik a cégek, kutatóintézetek szakemberei a “Magyarországi Járműfejlesztők I. Országos Konferenciája”-n, melyen kiemelt téma lesz az innováció, valamint környezetvédelem és a fenntartható fejlődés.

November 9., szombat
Ezen a fórumon fókuszban lesznek az ipari szereplők, a velük együttműködő oktatási intézmények, és az autóiparban sikeres fiatalok mesélnek majd tanulmányaikról, karrierjükről. A kiállító cégek többsége erre a napra külön HR és toborzóprogramokkal készül, bemutatják tevékenységüket, a munkavállalók számára kínált vonzó lehetőségeiket.

A konferenciákon többek között a hazai autógyártó cégek, valamint az első és második körös beszállító cégek műszaki és HR vezetői tartanak előadást. A zárónapon csatlakoznak hozzájuk a hazai felsőoktatás jeles képviselői is.

Részletes program: http://automotivexpo.hu/tartalom-mutat.php?almenu_id=2063

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás Magyarország idei egyetlen autótechnikai fórumán, egy helyen, azonos időpontban mutatkoznak be a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás és a jövő szakembereit képző hazai oktatási intézményrendszer szereplői. A

Hungexpo Zrt. várja az érdeklődőket a magyar járműipar komplex fórumára, ahol a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozik be!

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu, www.hungexpo.hu/autotechnika