2008 óta a magyarországi márkakereskedések száma jelentősen csökkent. Az akkori 200 000 új autót eladó piac mára negyedére csökkent és évi 50-60 ezer darab közötti állapot állt be. Ilyen körülmények között a még megmaradt márkakereskedések is a létükért küzdenek.

Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 1
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 2

Teszteljen 50 autót egy helyen (X)

Teszteljen 50 autót egy helyen (X)

Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 15
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 16
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 17
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 18
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 19
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 20
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 21
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 22
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 23
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 24
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 25
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 26
Fotó megosztása:
Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 27


Üdítő ellenpélda ezen a piacon a Duna Autó Zrt., amely stabil lábakon áll. A fejlődés okai, a 18 márkás portfolió, a kedvező eurós és forint alapú finanszírozás, az előremutató marketing, az elkötelezett munkavállalók, az optimalizált folyamatok és a sokrétű szolgáltatási paletta.

Eddig is a legszélésebb termékkínálatot tudhatta magának a cég, de a Hyundai márkajogok elnyerésével már 19 márkával foglalkozik. Nem csak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedinek számít, hogy egy cég, egy telephelyen ilyen sokszínű kínálatot tudjon ajánlani.

A Hyundai mellett szinte a teljes magyarországi kínálatot biztosítja a Duna Autó. Többek között a másik koreai márkát, KIA-t is forgalmaz a cég, de emellett japán modellekben is erős, így elérhetők a komplexumban: Honda, Suzuki, Mitsubishi, Nissan és Subaru modelljei is.

A francia vonalat képviseli a Renault és a Peugeot, az olaszt a Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo és a Lancia. Emellett az óbudai Zay u. 24-ben található autós cég a következő gyártókat is hivatalosan képviseli : SEAT, Škoda, Volkswagen, Volvo, Ford.

Teszteljen 50 autót egy helyen (X) 28


Akit a Hyundai szalonnyitáson kívül az autós óriás legújabb modelljei is érdekelnek azt szeretettel várják Óbudán, a Duna Autó október 19-20-i nyílt hétvégéjén. Többek között az új Peugeot 308, Suzuki SX4 S-Cross, Nissan Note, Nissan Micra és a KIA Sorento is itt debütál, de a Renault Captur, a Peugeot 2008 sem régebbi 3 hónapnál.

A fenti modelleken túl közel 50 autó lehet kipróbálni a nyílt hétvégén. A teljes körű kínálathoz tartozik a Duna Autó Weltauto színe alatt működtetett használtautó részleg, ahol banki visszavett és garanciális használtautók egyaránt megtalálhatóak.

További információk