Két szabadidőjárművet és egy buszlimuzint ígér a Tokiói Autószalon (2013. nov. 23. – dec. 01.) közönségének a Mitsubishi. 

A Mitsubishi Concept GC-PHEV (Grand Cruiser Plug-in Hybrid Electric Vehicle) egy hálózatról tölthető hibrid hajtáslánccal szerelt utazójármű, amely az S-AWC aktív összkerékhajtás mellett fejlett konnektivitási megoldásokat vonultat fel: utóbbiak vezeték nélküli kommunikációs megoldásokkal (azaz más járművekkel, illetve az út menti infrastruktúrával adatokat cserélve) biztosítanak megelőző biztonsági és vezetőtámogatási szolgáltatásokat. 
Mitsubishi Concept XR-PHEV (Crossover Runner) a fényűzés helyett a kis tömeget és a hatékony környezetvédelmet tűzte zászlajára. Jó vezethetőséget, kupés megjelenést, sportos karaktert ígér. Hajtáslánca, akárcsak a Grand Cruiser modellé, vélhetően az Outlander konnektoros hibridből származik majd.
Hibrid terepjárókkal rukkol elő a Mitsubishi 1
Hibrid terepjárókkal rukkol elő a Mitsubishi 2

Hibrid terepjárókkal rukkol elő a Mitsubishi

Hibrid terepjárókkal rukkol elő a Mitsubishi 5
Hibrid terepjárókkal rukkol elő a Mitsubishi 6
Fotó megosztása:
Hibrid terepjárókkal rukkol elő a Mitsubishi 7
Mitsubishi Concept AR (Active Runabout) egy kompakt egyterű, amely a gyár szerint “a SUV-k mobilitását ötvözi a buszlimuzinok helykínálatával”. Hibrid hajtáslánc helyett méretcsökkentett, közvetlen benzinbefecskendezéses turbómotor kerül az orrába, az utastér jól variálhatóságot kínál.