Immár sokadszor tér vissza a zombi apokalipsz témájához és a “The Walking Dead” TV-sorozat végtelenül hömpölygő sikerfolyamához a Hyundai. Talán rájuk is unnánk, ha a reggeli csúcsforgalomban olykor nem vágynánk magunk is egy hasonló armageddon-járműre… 

Az Elantra és a Veloster után ezúttal a Santa Fén volt a sor, hogy elzombiölősítsék, és valljuk meg őszintén, egy szabadidőjármű sokkal alkalmasabb tömegpusztító fegyvernek, mint egy szerény családi járgány vagy egy kompakt sportkupé (természetesen kizárólag szívhanggal nem rendelkező egyedek között alkalmazva). 
Anson Kuo dizájnját 82 500 beküldött pályamunka közül választotta ki a Hyundai észak-amerikai csoportja, és adta át a nyár végén immár hagyományos partnerének, a Galpin Auto Sportsnak, hogy az október 10-én, azaz most csütörtökön nyíló New York-i képregény-kiállításra a valóságban is megépítsék azt. 
Zombivadász Hyundai: penge egy járgány! 1
Zombivadász Hyundai: penge egy járgány! 2

Zombivadász Hyundai: penge egy járgány!

Zombivadász Hyundai: penge egy járgány!

Zombivadász Hyundai: penge egy járgány! 6
Zombivadász Hyundai: penge egy járgány! 7
Zombivadász Hyundai: penge egy járgány! 8
Fotó megosztása:
Zombivadász Hyundai: penge egy járgány! 9
Az arizonai Kuo terepjáróját kívülről késpengék borítják, a tetőn automata nyílpuskát helyeztek el (a golyó jobbára hatástalan a zombik ellen), az ablakokat szögesdrót szegélyezi, Három géppuska, egy szamurájkard, alumínium páncélzat (hiszen fegyverekkel nem támadnak rá), valamint dupla hangtompítós kipufogórendszer került az autóra – utóbbi akkor fontos, ha harc helyett el szeretnénk osonni a zombik mellett.
Ha nem csak az autó, hanem a küldetés is szimpatikus a számodra, alább megtekintheted a The Walking Dead sorozat negyedik évadának angol nyelvű előzetesét. Ha nem bírod az élőhalottakat, inkább ugord át, nem tízórai-kompatibilis a videó.