Elgázolták, majd ki is rabolták a fiatal nőt 2 A végeredmény tekintetében majdhogynem mindegy, hogy a 29 éves nő lépett körültekintés nélkül az úttestre, vagy a motoros bambult el egy másodpercre: tény, hogy a gyors kétkerekű pilótája az utolsó másodpercben, túl későn fékezett, járműve a nagykönyvben megírt módon elkaszálta az asszonyt. 

A videofelvételen jól látszik, hogy azonnal a helyszínre sietnek irgalmas szamaritánusok; kisebb tömeg veszi körül a nőt, aki törött kulcscsonttal és lábszárral feküdt magatehetetlenül az aszfalton. 
Kivéve persze, hogy ketten nem azért futottak oda, hogy segítséget nyújtsanak. Egy negyven év körüli férfi és egy ötvenévesnek tűnő asszony rövid téblábolás után felkapta a földről a sérült nő mobiltelefonját, majd elfutott a helyszínről. A szemtanúk viszonylag jó személyleírást tudtak adni a két elkövetőről; a rendőrség most azt vizsgálja, hogy az alábbi videofelvételen látható-e a gyomorforgatóan gerinctelen tett. 
A felvételt kinagyítva egyébként úgy tűnik, mégis csak a motoros volt a ludas a balesetben: látszik, hogy az út túloldalán átjárót vágtak a folytonos sövénybe azon a szakaszon, amerre a nő tartott, azaz alighanem gyalogosátkelő van ezen a helyen, bár a videóról ez nem állapítható meg egyértelműen.
(Itt vágatlanul tekinthető meg a videó, ha nyomozni van kedved, nézd meg, hátha észreveszel valamit)