A szervezők célja a tavalyi siker túlszárnyalása: akkor 3956 Volkswagen és több mint kétezer Golf érkezett a mogyoródi pályára. A belépődíj 200 forint, az első 2500 résztvevő tombolajegyet kap.

Az apukák tesztelhetik az új Golfokat, a vezetéstechnikai pályán próbára tehetik tudásukat, az ingyenes gyorsszervizben a Volkswagen szakembereivel átvizsgáltathatják Golfjukat, vagy a gokartpályán kiélhetik versenyszenvedélyüket, de közben az anyukák és a gyerekek is jól érezhetik magukat a Hungaroringen. Sminkeléssel, illattippekkel, termékpróbákkal, biokozmetikumokkal és kézápolással várják a hölgyeket, a gyerekeket pedig mesesarok, bábszínház, játszótér, arcfestés, Geomag autóépítés és modellautó-verseny. A nagyobb gyerekek egy Golf átfestésében élhetik ki kreativitásukat.

Kétezernél is több Golf jön a Golf-találkozóra 2 A Continental jóvoltából megelevenedik egy virtuális gumiabroncsgyár, a katasztrófavédők élőben szemléltetik, hogyan szabadítják ki a sérülteket az összetört autóból, és hogyan kell eloltani egy felrobbant kocsit. A KRESZ-parkban a gyerekek a biztonságos közlekedés szabályait sajátíthatják el, majd a KRESZ-oktatás után villanyautókkal tesztelhetik tudásukat a jelzőlámpákkal és közlekedési táblákkal felszerelt pályán.
 
A Golf-találkozó zárásaként 17.00 órakor a Hooligans együttes zenél a nagyszínpadon, majd 18.30-kor tombolasorsolás következik, amelynek a fődíja egy kettes Golf.

Kétezernél is több Golf jön a Golf-találkozóra 3
Kísérő rendezvényként 310 lóerős Golf GTI-k versenyét is végig lehet nézni, a Volkswagen Castrol Cup Poland 2013-2015 is éppen szeptember 21-22-én tesz kirándulást a Hungaroringre. A magyarországi versenyhétvége első napján két szabadedzésen és a nap végén egy 30 perces időmérőn vehet részt a közönség. Szeptember 21-én két 30 perces futamot tartanak, az elsőt 11 órakor, a másodikat 15 óra 30 perckor.