A negyvenegy éves Bash hosszú évek óta szállít bulizni induló csoportokat Manchester környékén. Azt mondja, ő már mindent látott ebben a szakmában. Nőnek öltözött férfiakat, férfinak öltözött nőket, és bizony felöltöztetett guminőket is szép számban. Azt hitte, nem érheti meglepetés, de csalódnia kellett: ráadásul nem is egyik utasa, hanem egy értetlen rendőr miatt. 

Azt hitte, mindent látott már, de mégsem: ilyen fafejűséggel még nem találkozott

Azt hitte, mindent látott már, de mégsem: ilyen fafejűséggel még nem találkozott

Azt hitte, mindent látott már, de mégsem: ilyen fafejűséggel még nem találkozott


A járőr eredetileg azért állította meg a sárga kisbuszt, mert túlságosan hangosnak találta – igaza volt, a bent üvöltő zene és a villogó fények miatt felettébb zavaró jelenség lehetett az úton. Csakhogy amikor a sofőr lehúzódott, új problémát vett észre a rend őre: tízen voltak a kilencszemélyes buszban. Az csak egy guminő, válaszolta a sofőr, de a rendőr nem tágított, feljelentette Alit gépjármű szabálytalan üzemeltetéséért. 
A fél évvel ezelőtti eset után most hétfőn került sor az ügy tárgyalására, ahol az ügyészség fenntartotta a vádat, miszerint túl sokan utaztak az eleve veszélyesen közlekedő járműben. A sofőrnek nem volt pénze ügyvédet fogadni, így hogy minél fájdalommentesebben lezárhassa az ügyet, bűnösnek vallotta magát. A bíróság 438 font 12 penny (aktuális árfolyamon 156 084 Ft) megfizetésére kötelezte 
“Elveszítettem a hitem az igazságszolgáltatási rendszerben” – nyilatkozta a négygyermekes családapa az ítélet kihirdetését követően. 
Vannak pótlékok, és van az igazi. A legigazibb idén ötven éves, és milyen jól tartja magát! A jubiláló Porsche 911 előtt multimédiás összeállítással tisztelgünk. 
Szerző: