Átmenetileg elvették attól az anyától két gyermekét, aki múlt vasárnap úgy ment el egy szabadtéri Lil Wayne koncertre, hogy a buli teljes időtartamára autójában szerette volna hagyni három- és ötéves porontyait. 

A rapper koncertje este hat órakor kezdődött West Palm Beachen. A floridai városban július 14-én ebben az órában a sokéves átlaghőmérséklet 29°C, tehát némi hőguta is fenyegette a srácokat, de ennél sokkal aggályosabb, hogy egy több ezres látogatottságú, alkoholtól sem mentes program őrizetlen parkolójában maradtak felügyelet nélkül a gyerekek. 
Szerencsére nem egy zsákmányra vadászó tolvaj, hanem a szabadtéri koncertcsarnok egyik alkalmazottja talált rá az autóban unatkozó gyerekekre. Azonnal egy rendőrhöz kísérte a rémült, ám sértetlen kicsiket, a hatóság emberei pedig a koncert végén az autónál vártak az anyára, akinek legalább annyi esze volt, hogy nem kezdett okoskodni, mindent azonnal beismert. 
A rendőrség gyermekeinek elhanyagolása miatt eljárást indított a rap-rajongó anyuka ellen, a floridai gyámhatóság pedig kezdeményezte a gyerekek átmeneti állami gondozásba vételét.