Új akciót hirdetett töltőállomásian a MOL, amelynek keretében tankoláskor minden liter EVO NEO prémium üzemanyag ára egy nap külföldön is érvényes közlekedési balesetbiztosítást tartalmaz.

A biztosítás a gépjármű vezetőjére és a baleset időpontjában a gépjárműben tartózkodókra is kiterjed. A közlekedési balesetbiztosítást a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. szolgáltatja.

Az akció szeptember 29-ig tart, de a biztosítási tartam az akció időtartamán túl is érvényes. (Pl. ha szeptember 29-én tankol a vásárló 45 liter prémium üzemanyagot, a biztosítási szolgáltatásban változatlan feltételek mellett 45 napig részesül, annak ellenére, hogy az akciós időtartam lejárt.)

A biztosítás feltétele, hogy a prémium üzemanyag tankolását igazoló bizonylatra felvezessék annak a járműnek a rendszámát, amelyre a biztosítás vonatkozik, illetve lepecsételjék a töltőállomás bélyegzőjével. A rendszámmal és bélyegzővel ellátott bizonylatot egy esetleges kárrendezés során be kell mutatni, ezért a bizonylatot meg kell őrizni.

Egy budapesti MOL töltőállomáson a cikk megjelenésekor az alábbi árakon lehetett hozzájutni az üzemanyagokhoz normál 95: 423,9 Ft, normál gázolaj: 433,9 Ft, az EVO NEO benzin: 464,9, az EVO NEO dízel: 470,9 Ft. Ebből következik, hogy 41 illetve 37 forintért lehet egy-egy napi biztosításhoz jutni.