Kedves Olvasónk!

Mint bizonyára észrevetted, megújult a Vezess.hu, Magyarország egyik legnépszerűbb autós magazinja.  Weboldalunk 12 éves történetének egyik legnagyobb és legfontosabb átalakítását léptük meg.

Használd a mobilodat


Követve az olvasási szokásokat, az új oldal legfőbb technikai újdonsága, hogy hagyományos monitoron, táblagépen és mobilon is ugyanazt az élményt nyújtja.

Még több, még nagyobb kép, letisztult megjelenés.

Igyekszünk a legkönnyebben elérhetővé tenni cikkeinket, ezért számos újdonságot vezettünk be. Új főoldalunkon három vezető anyagunkat éred el legfölül, de ennél jóval több vár rád. Elég csak a jobb szélső kép melletti nyílra vinned az egeret, máris újabb cikkek töltődnek be.

Új menü

A komplett menürendszert teljes egészében száműztük a  menü jel mögé, itt olyan szolgáltatást kaptok, amit máshol nem. Nyíllal jelöljük azokat az aloldalainkat, ahová innen tudsz elnavigálni, a négyzettel jelzett pontoknál viszont egyből az adott rovat legfrissebb cikkeit találod, anélkül, hogy a rovatba léptél volna. 

A fejlécben  csak azokat tartottuk meg a kiemelt menüpontok között, amikről tudjuk, hogy előszeretettel kattintotok rájuk.
A könnyebb navigálás érdekében nem kell az oldal aljáról sem visszagörgetned, a fejléc alsó része mindig veled tart, hogy kéznél legyen.


A főoldalon a fejléc alatt a legfrissebb és legnépszerűbb anyagaink sorakoznak, de a legújabb autótesztjeinknek is szenteltünk egy külön helyet. A képek sarkában látható számok megmutatják mennyire tetszett az adott autó az olvasóinknak. Természetesen itt is elég a kattintanod a jobb oldalon, hogy újabb tesztekkel találkozhass.

Nem szükséges mostantól a Forma-1 rovatba lépned, ha a hírek mellett a világbajnokság további információira is kíváncsi vagy. Új főoldalunkon az előző és következő futam adatai mellett a világbajnokság állását is megtalálod.

Nem hiányoznak az autós világ legjeit bemutató Top10-es, és a legmeghökkentőbb témákat feldolgozó Vezetünk anyagaink sem, és a nagy gépek szerelmeseinek is van mit mondanunk a King of the road oldalon. Továbbra is megtalálod az összes magyarországi új autó árát, műszaki adatait, illetve katalógusunkban a korábbi modellek között is böngészhetsz.

Cikkek minden mennyiségben

Ha már mindent láttál legfrissebb kínálatunkból, de még olvasnál, a főoldal, a rovatok és a cikkek alján is széles vásznon sorakoznak cikkeink, elég egy gombnyomás és újabb adag érkezik, még egy kattintás még több cikk. Így tovább, amíg tart az internet. 

Ezzel nincs vége az újdonságoknak, a következő napokban számos izgalmas megoldás jelenik meg a Vezess.hu-n, amelynek továbbra is a fő célja, hogy te kedves olvasó jól szórakozz és szakértő forrásból kapj információkat az autókról és a közlekedésről. Észrevételeit erre a linkre kattintva megoszthatja velünk

Jó böngészést!