Ha filmben látnánk, elzárnánk a tévét, mert ilyen egyszerűen nincs – és mégis…
A 31 éves Jonathan Harty azzal csatolta be négy- és hatéves lányait autója hátsó ülésére, hogy játékboltba mennek vásárolni. Ehelyett a férfi sajátos ámokfutásba kezdett, amelynek körülményei legalább annyira komikusak, mint ijesztőek.
A kétgyermekes családapa rendesen odalépett Chrysler Sebringjének: az autópályán 160-nal száguldott, nekiütközött három autónak, majd egy lehajtónál az elválasztó korlátnak. A helyszínre érkező mentősöket és rendőröket sokkolta a látvány – bár nem a megszokott módon.
A megtermett férfin ugyanis nem volt más, mint egy női blúz – deréktól lefelé teljesen meztelen volt, az autó padlóján egy női bugyi hevert. Miközben a mentősök kiszabadították a roncsból, kiderült, hogy a blúz alatt felcsatolható műmelleket viselt. Az autót átkutatva egy további bizarr kellékre: egy csaknem csordultig tele üveg vizeletre bukkantak a rendőrök.
Harty készséggel válaszolt a rendőrök kérdéseire – bár ne tette volna.
A férfi ugyanis közölte, ő most álmodik, a baleset, sőt ez az egész beszélgetést soha meg sem történt. Elég intenzív álom volt: az általa összetört autók egyik utasának sérüléseit 50 öltéssel varrták össze a kórházban, és kislányai is megsérültek, bár ők megúszták a biztonsági övek okozta zúzódásokkal.
Az április végén történt kalamajka bírósági tárgyalása a héten kezdődött meg. Itt az is kiderült, hogy a helyszínre kiérkező rendőrök közismerten agresszív pszichostimulánst, metamfetamint találtak a férfi szervezetében – mondjuk így már több értelme van az egész történetnek.